RIVM'den Aura Timen, NU.nl haber sitesine yaptığı açıklamada, ''arka arkaya üç haftadır ortalama vaka sayısı azaldı ancak bu, alınan tedbirlerinin kaldırılabileceği anlamına gelmez, henüz olmak istediğimiz yerde değiliz'' dedi.

Hollanda'da son 24 saatte 4 bin 986 kişide daha koronavirüs tespit edildiğini belirten RIVM,  hayatını kaybedenlerin sayısının ise 153 olduğunu açıkladı.

Hollanda Sağlık ve Çevre için Devlet Enstitüsü (RIVM) tarafından yapılan açıklamada ülke genelinde vaka sayısı düne göre 488 azalarak 4 bin 986 olarak tespit edildi.

Hollanda'da hastanelerde tedavi gören korona hastasının toplamda 2 bin 640 kişi olduğu belirtildi. Yoğun bakımda tedavi gören toplam hasta sayısının 702 kişi olduğu açıklandı.

Hollanda'da dün açıklanan Kovid-19 kaynaklı  50 can kaybının ardından, bugünde 153 kişinin daha hayatını kaybettiği bilgisi verildi. Hollanda'da koronavirüs kaynaklı toplam can kaybı 12 bin 563'e yükselirken, toplam vaka sayısı ise 883 bin 135 olarak gerçekleşti.

Hollanda'da her gün açıklanan ölüm sayılarının, koronavirüs taşıdığı bilinen ölümler olduğu belirtilirken, Hollanda istatistiklerine göre gerçek ölüm sayısının daha yüksek olabileceği açıklandı.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU