Utrecht şehrine gelmekte olan bir trende, hareketlerinden şüphelenilen kişi yada kişileri aramak için tren istasyonunu abluka altına alan Polis, geniş çaplı araştırma başlattı. 

Hollanda'nın Utrecht şehrinde bu akşam saat 19:30 sularında  merkez tren istasyonunu kapatan Polis, iki kişinin tutuklandığı bilgisini paylaştı. 

Görgü tanıklarının ifadesine göre, tren istasyonu çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan Polise, olası bir bomba ihbarından dolayı bomba imha ekipleri de destek verdi. Çok sayıda ambulans ve itfaiye olay yerinde hazır bekletilirken, Polis helikopteri de operasyona havadan destek verdi. Yaklaşık bir saat kadar süren operasyonun ardından saat 20:30 sularında istasyon tekrar trafiğe açıldı. 

Polis olayla ilgili bilgi vermekten kaçınırken, olayın her yönüyle araştırılacağını belirtti. Utrecht Belediye Başkanı Peter den Oudsten, Polisin yapmış olduğu operasyondan övgüyle bahsederken, yeterli derecede alınan güvenlik önlemleri sayesinde durumun hızlı bir şekilde kontrol altına alındığını belirtti.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU