Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Goes kentinde Spor parkı Het Schenge yakınlarındaki Geldeloozepad'de saldırıya uğradığı tahmin edilen ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden 24 yaşındaki Onur için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Onur’un öldürülmesi arkadaşları ve tanıdıkları arasında büyük üzüntü yarattı. Onur’u tanıyan bir kişi PZC haber sitesine yaptığı açıklamada “Böyle durumlarda aklınıza hemen yanlış işler yapan insanlar gelir. Onur'un adını duyduğumda inanamadım. Böyle işlerle hiç uğraşmadı. Onur çalışkan biriydi. Onu tanıyanlar şokta. Aileye saygımdan dolayı, daha fazla konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı. 

Öldürülen Onur'un 2017'den 2019'a kadar Goes'ta bir restoranın sahibi olduğu ve son iki yıldır, De Poel II sanayi sitesinde bir araba temizleme şirketi işlettiği belirtildi. Şirket Cuma günü 'koşullar nedeniyle' kapalı kaldı. 

Polis, silahlı saldırıdan ancak Onur'un 's-Gravenpolderseweg'de akşam 22:40 sularında ağır yaralı olarak hastaneye getirilmesinin ardından haber alındığını aktardı. 

Polis sözcüsü Willem-Jan Uytdehage basına yaptığı açıklamada, "Bundan hemen sonra, bir soruşturma için Geldeloozepad'deki alanı kordon altına aldık ve tespit köpekleriyle birlikte arama başlattık.” dedi. 

Yapılan ilk soruşturmada üç kişinin sorgulandığını belirten polis yetkilileri, şuana kadar gözaltına alınan veya tutuklanan kimse olmadığını aktardı. 

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, 15 kişilik bir araştırma ekibinin bu vaka ile görevlendirildiğini ve kurbanın evinde de arama yapıldığını aktardı.

Politie.nl sitesinde Cuma günü yayımlanan mesajda olayla ilgili görgü tanıklarının arandığı kaydedildi. 

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın