Tilburg polisi Cuma günü sabah saat 09:30 sularında gelen ihbar üzerine gittikleri Gabardinestraat adresindeki bir evin arka bahçesinde, yanmış bir kadın cesedi ile karşılaştı. Kadının tamamen kömürleşmiş halde bulunduğu belirtildi.

Kadının bir cinayete kurban gittiğinden şüphelenildiği belirtilen polis açıklamasında, evde bulunan bir adamın sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü kaydedildi.

Bir polis sözcüsü, kömürleşmiş vaziyette bulunan cesedin birkaç saattir orada olduğunun tahmin edildiğini ve olayın dün gece olduğuna inanıldığını aktardı.

Polis; tüm senaryoların gözden geçirilmek üzere geniş çaplı soruşturma başlatıldığını ve sorgusu yapılacak kişinin henüz zanlı olup olmadığının bilinmediğini aktardı.

Mahalle şokta!
Tilburg Gabardinestraat adresinde meydana gelen olay tüm mahalle sakinlerini şoka uğrattı. 

Brabant televizyonuna konuşan bazı mahalle sakinleri, yaşadıkları şoku anlatırken, sözü geçen evde 30 yaşlarında bir kadın ve nispeten daha yaşlı bir adamın ikamet ettiğini ancak, şimdiye kadar çiftin arasında bir kavga veya tartışma yaşandığına şahit olmadıklarını aktardı.

Foto: Screenshot video

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın