Geçtiğimiz yıl mart ayında, Etten- Leur'deki evlerinde, annesi (65), karısı (31), oğlu (6) ve kızını (2) öldürmekten tutuklanan, 34 yaşındaki Onur Kandemir, çıkarıldığı Breda mahkemesinde 30 yıl hapse mahkum oldu.

Mahkemede ortaya çıkan bilgilere göre; cinayetin işlendiği gün Onur Kandemir, önce karısına ve iki çocuğuna uyuşturmak için ilaç verdi, daha sonra onları elleriyle ve kordonlarla boğarak öldürdü. Olay yeri incelemede Kandemir'in annesinin, karısının ve çocuklarının DNA'sının çok sayıda kablo ve kordonda bulunduğu belirtildi.

Hakim dava ile ilgili açıklamasında; Onur Kandemir'in karısı ve çocuklarını önceden planlayarak öldürdüğü yönünde kanıt bulunmadığını ancak, annesini karısı ve çocuklarını öldürdükten sonra evine çağırarak, tuzağa düşürdüğünün anlaşıldığını  söyledi.

Mahkemede, soruşturma esnasında Onur Kandemir'in kumar bağımlılığı nedeniyle derin bir borç batağının içinde olduğunun tespit edildiği ve bunun işlediği cinayete neden olabileceği kaydedildi.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU