Hollanda Diyanet Vakfı (HDV), geçtiğimiz günlerde Hollanda'nın Limburg ve Türkiye’nin Doğu Karadeniz bölgesinde (Rize ve Artvin) yaşanan sel felaketinde yaşanan can ve mal kaybının ardından, kendi web sitesi üzerinden bir açıklama yaparak,  yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

Vakıf, az çok demeden vatandaşlarımızı bu yardım kampanyasına katılmaya davet etti.

Web sitesinde yer alan ve  yardım hesap numarasının da belirtildiği açıklama, şu şekilde:

Bilindiği gibi Hollanda’nın Limburg ve Türkiye’nin Doğu Karadeniz bölgesinde (Rize ve Artvin) yaşanan sel felaketi can kaybına sebep olmuş, evler, araçlar ve iş yerleri maalesef kullanılamaz hale gelmiştir.

İyi ve kötü günde beraber yaşadığımız komşularımızın maddi hasarlarına bir nebze olsun katkı sunmak ve selden etkilenenlerin yanlarında olduğumuzu göstermek için HDV olarak yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Az çok demeden vatandaşlarımızı yardım kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.

Selden maddi ve manevi etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimizi bildirir, Yüce Allah’ tan insanlığı her türlü felaketten korumasını dileriz.

Yardım kampanyası hesap numarası: NL75 RABO 0130 4045 35 (ISN Acties-Kampanya).

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU