Cumartesi günü Nijmegen Nije Veld mahallesi Spieghelhof'ta ikamet eden bir kişinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, belirtilen apartmanın ikinci katındaki dairenin kapısını zorlayarak açtığında, iki kadın cesedi ile karşılaştı.

Apartman sakinlerine göre; belirtilen dairede, büyük ihtimalle Türk kökenli oldukları düşünülen, 60 yaşında bir anne ve 35-40 yaşları arasındaki kızı oturuyordu. Apartman sakinleri iki kadını yaklaşık bir aydır hiç görmediklerini belirtiyor. Olay mahalline biraz uzak bir bölgede ikamet eden başka bir Türk aile de bu kadınlarla ara sıra görüştüklerini, ancak uzun süredir kendilerini görmediklerini aktardı.

Olayla ilgili Omroep Gelderland'a açıklama yapan polis sözcüsü Sven Strijbosch, ölen kişilerin kimlik tespitinin biraz zaman alacağını ve evin durumuna ve çevrede uçuşan sineklere bakıldığında, bu iki cesedin uzun süredir evde olduğundan şüphelenildiğini belirtti. Sözcü ailenin başka fertlerinin olup olmadığının da araştırıldığını  aktardı.

Bugün yapılan polis açıklamasında, ilk olay yeri incelemenin cumartesi akşamına kadar devam ettiği ve  bugün dosyanın Elst'teki Adli Soruşturma Departmanına devredildiği aktarıldı.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU