Merhaba sevgili okuyucular,

Bu yazımda başınıza gelebilecek  iş, trafik ya da diğer kazalarda gelir kayıplarınızın tazmini hakkında bilgilendirme yapacağım.

Hollanda'da yaşayacağınız trafik, iş ya da diğer kazalarda, maddi ve manevi zararlarınızın yanı sıra gelir kaybınızın da sigorta altında olduğunu unutmayınız! 

Yaralanma sonuçlu trafik kazalarında; tedavi ücreti, iş göremezlik tazminatı, maddi ve manevi zararlar ve gelir kaybınızı karşı tarafın sigortasından kaza hukuku kurumları aracılığıyla talep edebilirsiniz. Ölümle sonuçlanan trafik kazalarında ise destekten yoksun kalma tazminatı, hastane masrafları, maddi ve manevi zararları talep edebilirsiniz. 

Gelir kaybı ile ilgili örnekleme yapmak gerekirse, kişi geçirmiş olduğu iş ya da tarafik kazası sonrası uzun bir süre tedavi dönemine ihtiyaç duyabilir, işini kaybedebilir ya da artık eski işini yapabilecek durumda olmayabilir. Bu durumlarda kişinin çalışırken en son kazanmış olduğu aylık kazancı çok önemlidir. 

Sigorta şirketlerinden gelir kaybı tazmini talep edilirken kazadan önceki geliriniz ile kazadan sonraki geliriniz karşılaştırılır. Örneğin kişi kazadan önce 2.500 Euro kazanıyorsa ve kazadan sonra aylık kazancı 1.700 Euro'ya düşüyorsa arada kaybolan 800 Euro'luk gelir kaybınızı sigorta şirketinden talep edebilirsiniz. 

Trias Legal olarak ücretsiz hizmet veriyoruz

Hollanda genelinde vermiş olduğumuz sınırsız hukuksal yardım, tavsiye ve hizmetlerimiz sonucunda hiçbir şekilde sizlerden ücret talep etmiyoruz. Sorumlu sigorta şirketlerinden, hizmetimizin bedelini alıyoruz. 

Haklarınızı bilmek ve hak kaybına uğramamak için muhakkak, kaza hukuku uzmanından bilgi ve tavsiye alınız. Sizler sağlığınızı düşünürken, bizler hukuksal haklarınızı garanti alalım ve menfaatinizi gözetelim. 

Yakup Terzi
Kaza Hukuku Uzmanı

CEO - Trias Legal

Trias Legal - Letselschade
Rotterdam Airportplein 22, 
3045 AP Rotterdam
Telefoon: 010 - 799 7040
Mobiel: 06 - 14 200 440
www.triaslegal.nl

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU