Hollanda Ulusal Halk Sağlığı ve Çevre Enstitüsü'nün yapmış olduğu açıklamada, vaka sayılarında yaşanan azalmanın ardından, hastanelerde tedavi gören koronavirüs hasta sayısının bu yılın en düşük hasta sayısına gerilediği açıklandı. 

Dün ülke genelinde hastanelerde tedavi gören bin 440 korona hastasının, bugün açıklanan son verilere göre  bin 352'ye gerilediği açıklandı. Yoğun bakım ünitelerinde tedavi gören hasta sayısının ise 499 olduğu açıklandı.

Günlük koronavirüs raporu: 3 bin 426 vaka, 16 ölü

RIVM, ülke genelinde son 24 saatte 3 bin 438 kişide  daha Kovid-19 tespit edildiğini açıkladı. Bugün açıklanan vaka sayısının ise dünden 446 daha az olduğu belirtildi.

Hollanda'da dün açıklanan koronavirüs kaynaklı  15 can kaybının ardından, son 24 saatte 8 kişinin daha hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.

Hollanda'da koronavirüs kaynaklı hayatını kaybedenlerin toplam sayısı 17 bin 615'e yükseldi. Koronavirüs vaka sayısının toplamının ise 1 milyon 644 bin 699 olarak kayıtlara geçtiği açıklandı.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU