Hollanda'nın Vlaardingen şehrinde geçtiğimiz hafta çarşamba günü bir ihbar üzerine olay yerine gelen polis memurları, silahla vurularak yaralanmış bir kişi bulmuşlardı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 26 yaşındaki Abdul El İssati hayatını kaybetmişti.

Görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak olay yerinin yakınlarında bir zanlı tespit eden polis ekipleri, direnen ve kaçmaya çalışan bir zanlıyı vurmuştu.

Vlaardingen Polisi dün yapmış olduğu açıklamada, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Lennart B.'nin masum olduğunu ve cinayet olayıyla ilgisinin olmadığını tespit ettiklerinin bilgisini paylaştı. Hakkında yürütülen soruşturmadan beraat ettiği belirtilen Lennart B'nin, polis tarafından kaç kez vurulduğu bilgisi ise verilmedi. Hastanede tedavisi tamamlanan masum adam evine taburcu edilirken, olayla ilgili hukuki süreç başlattığı belirtildi.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU