Hollanda'da pedofili avcılığı olaylarında artış yaşanmaya devam ederken, hükümet bu tarz olaylara son verilmesi çağrısında bulundu.

Hollanda'da çocukları ve toplumu korumak  adına pedofillleri tespit ederek, onları cezalandıran grupların ve olayların artması üzerine, hükümet bu tarz yasa dışı olaylara bir an önce son verilmesi gerektiğini açıkladı.

Hollanda'da Polis geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada, kendilerine pedofili avcıları diyen grupların pedofili ve sapkın kişileri tuzağa düşürmenin kesinlikle doğru bir yol olmadığını ve hukuki bir uygulama olmadan topladıkları delillerin ve yaptıkları muamelenin suç teşkil ettiğini bildirmişti.  Olayların çoğunda pedofili kişilerin değil, pedofili avcılarının gözaltına alındığı ortaya çıkmıştı.

Pedofili avcılarının karıştığı en son olay ise geçtiğimiz günlerde Arnhem'de yaşanırken, 15 yaşındaki bir erkek çocukla ilişkiye girmek istediği tespit edilen 73 yaşındaki emekli bir öğretmen gördüğü şiddet  sonucu ölmüştü.

Sosyal medyada farklı isimler altında gruplar kuran pedofili avcılarının, Hollanda genelinde binlerce üyesi bulunuyor. Grup üyeleri, başlattıkları hareketi ''iyilik için tuzak kurmak'' olarak nitelendiriyorlar.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU