Hava sıcaklıkları; Salı günü Hollanda'nın bir kaç bölgesinde görülecek sağanak yağış sonrası, Çarşamba gününden itibaren artacak.

Weer.nl'nin bildirdiğine göre; Salı günü ülkenin kuzeybatısı 19 derece, doğu ve güneydoğusu 22 derece arasında olacak. Yer yer bulutlu ve aralıklı olarak güneşli geçecek sabah saatlerinde muhtemelen gökgürültülü sağanak yağışlar da görülecek. Öğleden sonra sağanak yağışlar doğuya doğru kayacak ve batı kesimleri güneşli bir havaya teslim olacak.

Çarşamba günü çoğu yerde yağışsız ve bol güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar batı kesimlerinde 21 dereceye, doğu kesimlerinde ise 25 dereceye kadar çıkacak.

Perşembe günü haftanın en sıcak günü olacak. Ülkenin batı kesimlerinde sıcaklıklar 21 ila 24 dereceye, doğu kesimlerinde ise 27 derece kadar çıkacak.

Yaz havasının Cuma gününden itibaren birkaç gün daha devam edeceği belirtilen açıklamalarda, haftasonundan itibaren sıcaklıkların 21 ila 25 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU