Polis tarafından olayla ilgili olarak bugün kamuoyu ile paylaşılan bilgide, 6 Ağustos günü Beggelderpad'de bulunan kişinin uzun süre kimliğine ulaşılamadığı, kimliğine ulaşa bilmek için DNA veya diş yapısı esas alınarak Türk makamlarla temasa geçildiği ve bu sayede ailesine ulaşıldığı aktarıldı. Açıklamada, cenazenin gerekli incelemenin yapılmasının ardından ailesine teslim edildiği belirtildi.

Adam bulunduktan kısa bir süre sonra yapılan ilk açıklamada, ölüm nedeninin henüz belirlenemediği belirtilmişti. Polisin bugünkü açıklamasında, Türkiye'de ikamet ettiği bilinen adamın neden Hollanda'da bulunduğu hakkında henüz yeni bir bilgiye ulaşılamadığı ve araştırmanın çok yönlü olarak devam ettiği kaydedildi.

Polis bu hafta perşembe ve cuma günü olay mahalline yakın bir yerde kuracağı enformasyon masası sayesinde, ölen kişi ile ilgili daha geniş bilgi toplamayı amaçlıyor.

Konuyla ilgili bilgisi olanların polisle irtibata geçmeleri isteniyor.

Polis irtibat numarası: 0900-8844 veya anonim aramak için 0800-7000 numarasını arayabilirsiniz

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU