Limburg bölgesinde görev yaptığı dönem içerisinde, hacze gittiği evlerdeki kadınlara ahlaksızca tekliflerde bulunan ve kadınların bu savunmasız durumundan faydalanmak isteyen 69 yaşındaki Hans K.,  bugün çıkarıldığı Roermond mahkemesince suçlu bulunarak, hapse gönderildi.

Savcılığın istediği 6 yıl hapis cezasına karşı, 5 yıl hapis yatmasına karar veren Roermond mahkemesi hakimi, sanığın mallarını haczetmek için kapısına gittiği kadınlardan üçüne birçok kez tecavüz ettiğinin ve başka bir kadına da tacizde bulunduğunun kanıtlandığını kaydetti.

Mahkemede ortaya çıkan bilgiye göre; zanlı Hans K.  2002 -2016 yılları arasında, birçok kez kadınlara karşılığında  borçlarını silme teklifinde bulundu.

Mahkemede Hans K.'nın; kadınları, 'eşyalara el koymak ve evleri tahliye etmekle' tehdit ettiği için görevini ağır şekilde kötüye kullandığı, mağdur kadınların ise zanlının bu sapkın cinsel isteklerini karşılamaktan başka bir çıkış yolu görmedikleri kaydedildi.

Hans K.'nın 2017 yılında SBS6 kanalında yayınlanan ve Alberto Stegeman tarafından gizlice kaydedilen video görüntülerinin üzerine yakalandığı belirtiliyor. Undercover adlı programda ortaya çıkan görüntülerde K.'nın, bir kadını kendisiyle yapması için nasıl baştan çıkarmaya çalıştığı görülüyor.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU