Bos en Lommer'de oturan ve 10 Temmuz'da hem kız arkadaşını istemek hem de aynı gün nişanlanmak için Belçika'ya gitmeye hazırlanan  Karamanlı Muhammed Ali Elitok, yaşadığı feci trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Türk gencinin naaşı,  Salı günü öğleden sonra  New West'teki Mescid-i Aksa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında memleketi Karaman'a gönderildi. Muhammed'in yakınları ve arkadaşları daha sonra gözyaşları içinde kaza yerine çiçekler bıraktı.

Kaza Cumartesi akşamı saat 23.45'te Basisweg ve Radarweg'in kesiştiği noktada meydana geldi. Olay anında Muhammed ve kızaradaşı Fiat Punto marka aracın içinde seyir halindeyken, kavşakta beliren bir araç ile çarpıştı. Diğer araçta bulunan 22 yaşındaki Haarlemli gencin aşırı alkollü olarak direksiyon başına geçtiği ortaya çıktı.

Kaza sonrası Muhammed ve kız arkadaşı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Amsterdamlı genç yapılan tüm müdahalelere karşı kurtarılamadı. 27 yaşındaki Belçikalı kızarkadaşı ise hayati tehlikeyi atlattı.

Bir kişinin hayatını kaybettiği bu kazaya neden olan sürücü gözaltına alınırken, polis geniş çaplı soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU