Hollanda'da hükümet, Sunweb ve Transavia işbirliğinde Yunanistan'ın Rodos adasına 12 Nisan'da gerçekleşecek  189 kişilik test tatili organizasyonuna bir günde 17 binden fazla başvuru yapıldığı açıklandı. 

Rodos Adası'nda test tatili 8 gün sürecek

Hollanda'da hükümet geçtiğimiz günlerde, tatil ve seyahat sektörünün yurtdışında koronavirüs etkisini ölçmek için Sunweb'in test tatili gerçekleştirmesine izin verdi. Hükümet tarafından belirlenen kriterlere göre, koronavirüs riski yüksek ve akut hastalıkları olan kişiler test tatiline katılamayacaklar. 

Yunanistan'ın Rodos Adası'nda sadece Hollanda'dan gelecek olan 189 kişi ağırlayacak olan tesislerden, tatilcilerin ayrılmasına izin verilmeyecek. Katılımcılar, tatil paketinin ücretini kendileri karşılayacaklar. Hollanda'ya gelirken ve giderken yapılan testlerin ücretini ise seyahat organizasyonu karşılayacak. 

Sunweb CEO'su Brink: "Dün akşamdan bu yana 17 binden fazla başvuru aldık"

Sunweb CEO'su Mattijs ten Brink, katılımcıların dün geceden beri paket tura kayıt olabildiğini belirtirken, 17 binden fazla başvuru aldıklarını açıkladı.

CEO Brink, "Bu ilk adımı Transavia ile birlikte tüm seyahat endüstrisi adına atabildiğimiz için son derece gururluyuz. Şu anda bu kadar çok kayıt olması beklentilerimizi aşıyor. Şimdiden bir şey öğrendik ki, sektörde eğer netlik varsa, insanlar güvenlik önlemlerini kabul ederek tatil rezervasyonlarını yaptıracaklar." açıklamasını yaptı.  

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU