Hollanda'nın Almelo kentinde pazar günü öğleden sonra Het Wendelgoor sanayi bölgesinin yakınlarında 14 yaşında bir kızın cansız bedeni suda bulunmuştu. Almelo Polisi, 14 yaşındaki genç kızın ölüm nedeninin bilinmediğini ve araştırmaların devam ettiği bilgisini paylaşmıştı. Kızla ilgili her hangi bir kayıp başvurusu yapılmadığını belirten polis, cesedin bulunmasından kısa bir süre sonra Wierden ve Almelo'dan biri reşit olmayan iki şüpheliyi tutuklamıştı. 

Almelo'da dün kızın ölümüyle ilgili olabileceği düşünülen bir ev aranırken, bir minibüse ve motosiklete el konulduğu bilgisi verildi. Almelo'da dün gece reşit olmayan bir şüpheli daha tutuklanırken, olayla ilgili göz altına alınan kişi sayısı üçe çıktı. Polis, devam eden soruşturma nedeniyle şüpheliler hakkında daha fazla bilgi vermeyeceğini belirtirken, olayla ilgili görgü tanıkları veya kamera kayıtları olan kimseler varsa yardımcı olmaları çağrısında bulundu. 

Almelo Belediye Başkanı Arjen Gerritsen olayın ardından aileye taziyelerini iletirken, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajında: "Almelo'dan 14 yaşındaki bir kızın ölümünün korkunç haberi beni derinden etkiledi. Bu her ebeveynin en büyük korkusudur. Düşüncelerim ve taziyelerim bu genç kızın ailesiyle birlikte. Bu büyük kedere dayanabilmeleri için onlara çok güç diliyorum." açıklamasını yaptı.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU