Denk Partisi milletvekili Tunahan Kuzu son günlerde Azerbaycan'a destek veren çıkışları neticesinde, tehdit mesajları aldığını sosyal medya hesabından paylaştı.

Hollanda  Denk Partisi Milletvekili Tunahan Kuzu, geçtiğimiz günlerde Lahey'de düzenlenen ''Azerbaycan'a destek mitingi''ne katılarak, Azerbaycan'ın haklı davasına destek vermeye devam edeceğini açıklamıştı.

Tunahan Kuzu, dün Azerbaycan Lahey Büyükelçisi Fikrat Akhundov'la görüşerek, fikir alış verişinde bulundu. Ziyareti dolayısıyla Büyükelçi Akhundov'a teşekkürlerini ileten Tunahan Kuzu, ziyaret görüntüsünü sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Kuzu, bugün yapmış olduğu paylaşımda ise kendisini tehdit eden bir sosyal medya kullanıcısının yazmış olduğu mesajı yayınladı. Kullanıcının yazmış olduğu tehdit mesajında 1979 yılında Ermeni terör örgütü ASALA tarafından şehit edilen dönemin Lahey Büyükelçisi merhum Özdemir Benler'in oğlu Ahmet Benler'i örnek göstermesi ise dikkat çekti.

Tunahan kuzu, yapmış olduğu paylaşımda: ''Profillerinde Ermeni bayrakları ve ellerinde oyuncak silah olan insanlar! Beni böyle tehditlerle yenemezsiniz! Ben doğruları söylemeye devam edeceğim!'' diyerek kendisini tehdit eden kullanıcının mesajını yayınladı.

Kullanıcının yazmış olduğu tehdit mesajında ise: '' 12 Ekim 1979 - Den Haag - Ahmet Benler (Özdemir Benler'in oğlu) O zaman Lahey'de ne olduğunu biliyor musun? Ne yaptığına dikkat et yoksa o listeye sende dahil olacaksın.'' şeklinde tehdit mesajı gönderdi.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU