Yaptığı açıklamada gurbetçilerimizin artan taleplerine yeni seçeneklerle cevap verdiklerini söyleyen Gülhan Sönmez, ' Yeni projemiz Horizon life ile yatırım fırsatlarına bir yenisini eklemiş bulunuyoruz.' dedi.

Gülhan Sönmez tarafından Tanıtımı yapılan Horizon Life, Didim’in gözde koylarından biri olan Akbük’te denize 850 metrelik bir yürüyüş mesafesinde mükemmel bir konumda yer alıyor. Projeden 30.000 euro peşinat ve 24 ay faizsiz vade ile daire sahibi olmak mümkün.

Horizon Life projesi maksimum 3 katlı binalarda, 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin yer aldığı dairelerde bir yanda mavinin huzur veren manzarası yer alırken; diğer yanda kuşların cıvıltılarını duyacağınız yeşil yamaçlara bakacaksınız.

Güllük Körfezi’ndeki iki yarımadadan biri olan Didim; Muğla iline sınır olan, batısında ve güneyinde muhteşem koylarıyla Ege Denizi’nin yer aldığı, kuzeyinde Bafa Gölü ve Menderes Nehri bulunan tam bir Ege kimliği sergileyen tatil merkezi karakterindedir.

90 kilometrelik sahil şeridi ile 60'tan fazla koya sahip olan Didim; denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkarmanıza olanak sağlarken, dünyaca üne ve kültürel öneme sahip, döneminde tüm Akdeniz’in en büyük iki kehanet merkezinden biri olan Apollon Tapınağıyla Didyma Antik Kenti başta olmak üzere çok yakınında bulunan antik kentleriyle de ziyaretçilerine kültürel geziler yapma olanağı sunmaktadır.

Toplam 86 dairenin bulunduğu projenin genel özellikleri ise şöyle:

Depreme Dayanıklı Yatay Mimari,  Otel Konforunda Sosyal Alanlar, Akbük Koyunu Tamamen Gören Panoramik Deniz Manzarası, 250 m2 Büyüklüğünde Sonsuzluk Havuzu, Bloklara Araçla Ulaşım, Yaz - Kış 7/24 Güvenlik, Otopark,  
Pool Bar,  Çocuk Oyun Alanı

Horizon life projesi hakkında detaylı bilgiye; 
https://www.evimturkiyem.com/horizon-life/  linkine tıklayark ulaşabilirsiniz. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU