Hollanda birinci klasta ki temsilcimiz Amsterdam Gençler Birliği (AGB) kendi sahasında zorlu rakibi   LSVV1 karşısında sergilediği güzel ve başarılı futboluyla sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Maçın başlama vuruşuyla birlikte rakip alanda geliştirdiği ataklarla baskı kuran Amsterdam’ın bordo mavili ekibi ilk yarıyı 1 - 0 önde kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan AGB, sert futbol oynayan  LSVV1 karşısında  2'ci ve 3'cü gol fırsatlarını da yakalayarak, rakibini 3-0 skorla yendi.

Hurşid Meriç’ in yıldızlaştığı maçta AGB, aldığı sonuçla ilk maçını kazanarak sezon için puan ve  moral depoladı.

Amsterdam Gençlerbirliği’nin Teknik Direktörü İmdat Ilgüy;  LSVV1 karşısında ortaya konan futbol ve kazanılan üç puandan dolayı mutlu olduklarını belirterek,  "Sezona galibiyetle başlamak bizim için çok önemliydi." dedi.

Amsterdam Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Orhan Aslan da "Bugün ilk maçtan 3 puan almasını bildik. Teknik ekibi ve futbolcularımızı kutluyorum" diye konuştu.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın