• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
23°

Fransa Haberleri

fransa haberleri ve güncel fransa gelişmeleri, fransa ile ilgili tüm video, fransa fotoğrafları ve fransa haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


FRANSA

Fransa’da yapılacak olimpiyatların başlamasına saatler kala, yüksek hızlı tren ağına saldırı düzenlendi. Tren seferlerinde büyük aksama yaşandı.

ALMANYA

Dünyanın en güçlü pasaport sıralamasında Almanya Belçika, Fransa, Hollanda ve Türkiye’nin yeri değişti. İşte en güçlü pasaport sıralaması…

FRANSA

Fransa, gençlerin tatil yapmasını desteklemeye devam ediyor. 18-25 Yaş arasındaki maddi durumu iyi olmayan gençlere 250 euro tatil yardımı sağlıyor.

FRANSA

Paris'te avuç içi ile ödeme yöntemi test ediliyor. 29 Temmuz'dan itibaren Carrefour müşterileri, banka kartı yerine avuç içlerini kullanarak ödeme...

FRANSA

Fransa’da vergi mükelleflerinin beklediği iadeler bu hafta ödenmeye başlayacak. Bir kısım mükellef bu hafta geri kalan kısım ise önümüzdeki hafta...

FRANSA

Fransa’ya karton malzeme götürmek için Türkiye’den yola çıkan TIR, Bulgaristan gümrüğünde yakalandı. Kutuların içinden 220 bin euroluk kaçak sigara çıktı.

FRANSA

Uluslararası Af Örgütü, Fransa'nın 2024 Paris Olimpiyatları'nda Kendi Sporcularına İslami Başörtüsü Yasağını Eleştirdi.

FRANSA

Fransa'da Sol İttifak lideri Mélenchon, seçim zaferinin ardından Filistin'i tanıma sözünü yineledi ve adil bir dış politika çağrısında bulundu.

FRANSA

Nisan ayında enerji yardımından faydalanamayan ailelere, 277 euroya kadar enerji yardımı verilecek. Başvurular bugün başladı.

FRANSA

Fransa’da 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için ödenecek okul yardımının (ARS), ne kadar olacağı belli oldu. İlk ödemeler Ağustosta yapılacak.

FRANSA

Fransa'da 1 Temmuz 2024, pazartesiden itibaren bazı yeni uygulamalar yürürlüğe girdi. İşte o değişiklikler…

HOLLANDA

Birçok Avrupa ülkesinde market alışverişleri Hollanda'ya göre daha ucuz. Özellikle Belçika, İspanya ve Fransa'da fiyatlar oldukça düşük.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu