Dutchturks sitesinde yer alan haberde, Müslüman ailelere gönderilen “Beni Sevdin Rab, ben Korkma!” isimli DVD'de bulunan şarkının Türkçe Hristiyan şarkısı olduğu belirtildi. Şarkının Kayra Akpınar, Murat Susmak ve Beste Uyanıkoğlu'nın 'Beni Sevdin’ şarkısı olduğu aktarıldı.

Uzun süredir sosyal medyada paylaşılan zehirli DVD'ler ile ilgili yapılan uyarılarda, dokunmadan çöpe atılması çağrısı yapılıyor. Alınan bilgilerde bazı kişilerin DVD'den dolayı kendilerini kötü hissettikleri ve kaşıntı gibi durumlarla karşılaştıklarının yanı sıra başka sağlık sorunlarından henüz bahsedilmediği bildiriliyor.

DVD üzerinde Hristiyan şarkı ile birlikte Kuran'dan alıntı yapılarak Müslümanların algı operasyonu yoluyla şüpheye düşürülmek istendiğini belirten Dutchturks, okuyucularından gelen bilgilere göre dini görüntülerin yer aldığı DVD'de aynı zamanda İslam'ın aşağılandığını yazdı.

DVD ile ilgili polise ihbarda bulunan kişilerin Yehovalar tarafından dağıtıldığını ve Müslümanları kendi dinlerinden uzaklaştırmaya çalıştıklarını iddia ettikleri belirtildi.

Princo Budget CD ve DVD'lerin Batı Avrupa'ya Guangzhou Ronc Electronic Sciences & Technology tarafından boş bir şekilde ihraç edildiği bildirildi. Bu DVD'lerin kimler tarafından satın alınıp Avrupa'da dağıtıldığı ise henüz net olarak bilinmiyor.

Afbeelding-CD

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=4EJVhKFgRfQ

SONHABER.EU