Almanya çıkışlı Artı49’un haber sitesinin haberine göre,1 Kasım’da 2015 tarihinden itibaren Farnkfurt uçuşlarında başlanan indirimle ilgili olarak THY Frankfurt Müdürü Mehmet Akalın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçimler öncesinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaptığı konuşmada THY ile iki kişiden dokuz kişiye kadar aynı soyadını taşıyan aile mensuplarının seyahat etmesi durumunda yüzde 20 indirim kampanyası müjdesinin ardından 1 Kasım’dan itibaren uygulanmaya başladığını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu seçimler öncesinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaptığı konuşmada “THY ile iki-dokuz kişi arasında ailecek seyahat edenlere yüzde 20 indirim müjdesi”ni vermişti.Almanya’da gerek THY acentelerinden gerekse THY ofislerinden indirimli biletleme yapabiliyor.

Hollandalı Türkler bu konuda henüz bir şey duymadıklarını belirtmeleri üzerine THY Amsterdam temsilciliğini arayarak bilgi aldık. THY Amsterdam yetkilisi kendilerine bu konuda henüz resmi bir yazı gelmediğini; Almanya çıkışlı haberi kendilerinin de gördüğünü söyledi.

Hollanda’dan THY’yi tercih edecek olan Hollandalı Türkler henüz Başbakan’ın müjdelediği yüzde 20’lik indirimden resmi bir yazı gelmediği için şimdilik faydalanamıyor.

©SONHABER.EU