Hollanda'da 15 - 19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen seçimde öncelikle katılım sağlayan vatandaşlar, SKM görevlileri, sandık ve güvenlik görevlileri, şube ve il temsilciliklerine, gönüllülere, sponsorlara ve daha bir çok konuda emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Yapılan açıklamalarda Hollanda'da Anvers, Münster ve Düssekdorf'da kullanılan oylar haricinde 130.383 seçmenin oy kullandığı bildirildi. Bu rakama sınır kapılarında kullanılan oyların da dahil olduğu bilgisi paylaşıldı.

Elde edilen rekor sayı ile Hollanda'da 260.062 seçmenin yüzde 50,1'i oy kullanmış oldu.

Ak Parti SKM Hollanda tarafından yayımlanan teşekkür:

Değerli dostlar, sevgili dava arkadaşlarımız,

Seçimin son gününde, Hollanda'da toplam 130.383 seçmen oyunu kullandı!

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Yurt dışında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak 15 haziran – 19 Haziran tarihleri arasında oylarımızı kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş bulunmaktayız.

Sonuçlar ne olursa olsun demokrasi kazanmış ve halkın iradesi tecelli etmiş olacaktır.

5 gün süren Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Rotterdam bölgesi, Amsterdam bölgesi, ve Deventer bölgesi seçim alanına gelen bütün vatandaşlarımıza, SKM Rotterdam ekibimize, bölge şube ve il temsilcilerimize, Sandık başında bekleyen görevli ve müşahitlerimize, Ulaşım ve iletişimi sağlayan dava arkadaşlarımıza, Güvenlik ekibine ve bütün diğer gönüllülere, bizlere sponsor olan, yemek dağıtımında yardım eden koca yürekli insanlarımıza, İsim ve görevini sayamadığımız her türlü desteği veren ve yardımı dokunan kahramanlarımıza Teşekkür ediyoruz.

Kampanya sürecinde istemeden kalbini kırdığımız, üzdüğümüz kardeşlerimiz varsa hepsinden helallik diliyoruz.

Her şey Türkiye için, demokrasi için, özgürlük için, kardeşlik için!

Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

AK Parti SKM Hollanda



SONHABER.EU