Yunanistan'a seyahat etmek için Sırbistan’dan Makedonya’ya geçmeye çalışan, Avusturya plakalı BMW marka bir araçta, yüklü miktarda nakit para ele geçirildi.

Sırbistan Gümrük Dairesi’nden yapılan açıklamada, Mayıs ayı başında Presevo sınır kapısında yapılan kontroller esnasında bir sözkonusu aracın durdurulduğu ve sürücüsüne gümrüğe bildirmesi gereken herhangi bir eşya olup olmadığının sorulduğu belirtildi.,

Sürücünün “hayır yok” şeklindeki verdiği cevaba karşılık detaylı arama yapıldığını aktaran açıklamada,  Sırp gümrük memurlarının aracın bagajında bulunan seyyar buzluk içerisinde ve laptop çantasında toplam 73 bin 100 euro nakit para bulduğu kaydedildi. 

Beyan edilmeden gizlice geçirilmek istenen paranın 10 bin eurosu sürücüye teslim edilirken, 63 bin eurosuna el konuldu. Sürücü hakkında resmi işlem başlatıldı.

Foto: Presheva.com

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın