Son günlerde yönetim içerisinde yaşanan güç savaşının medyaya yansımasının ardından DENK Partisi'nde sular bir türlü durulmuyor. Parti'de yönetimin düşmesine rağmen, Selçuk Öztürk yasal olarak iki kişi ile yoluna devam edebileceğini bildirmişti. Yaşanan gelişmelere bugün bir yenisi daha eklenerek Farid Azarkan'ın görevden alınıp partiden ihraç edildiği açıklandı.

Mevcut yönetimin iddialarında, daha önce Kuzu'nun özel hayatı ile ilgili gündeme gelmesinden sonra Azarkan'ın bölge yönetimleri ve bazı çalışanlara kendisini desteklemeleri konusunda baskı yaptığı, bir yıldır finansal sorumluluğunu yerine getirmediği ve sosyal medya hesaplarını ele geçirme gibi eylemlerde bulunmaya çalıştığı belirtiliyor. 

''DENK Partisi yönetimi iki kişi devam edecektir''

DENK Partisi'nde yönetimin düştüğü ve Öztürk'ün görevini bırakması gerektiği bilgisi aktarılmıştı. Ancak bir diğer basın açıklamasında bu konuya da değinen mevcut yönetim heyeti iki kişi de kalmış olsalar yasal olarak partiyi yönetme hakkına sahip olduklarını savundu. Bildiride açılan mevkiler için iş başvurularının kabul edileceği ve 6 Haziran'da yapılacak olan Genel Kurul'a kadar Selçuk Öztürk ile geride kalan diğer üyenin partinin tek söz sahibi olduğuna dikkat çekildi. 

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız
©SONHABER.EU