Avrupa’da böylesine bir PKK zihniyeti var, o terör zihniyeti kendi polisini bile PKK uğruna feda edebiliyor.

İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Türkiye’deydi, daha önce bir açıklaması vardı, “PKK’ya sempati duyuyorum” diye.
Ankara’ya gelince PKK’yla mücadeleye destek verdiklerini söyledi.

Boris Johnson Londra’nın eski Belediye Başkanı.
Osmanlı torunu!
Ama onun adını Osmanlıyla değil de PKK ile anmak daha doğru.

İNGİLTERE’DE PKK BAKIN NASIL KORUMA ALTINDA

Geçtiğimiz günlerde onun şehrinde tıpkı Avrupa’nın diğer kentlerinde olduğu gibi PKK’lıların terör propagandası vardı.

Londra belediyesinin izniyle, Londra polisinin güvenliği sağlamasıyla, terör örgütü üyeleri sokaklarda yürüyüş yaptı, slogan attı, örgüt paçavralarını, elebaşlarının posterlerini taşıdı.

İşte o gösteri sırasında PKK’lılardan bir grup, kendilerini koruma altına alan polislerle münakaşaya girdi. PKK’lılar 29 yıllık memur olan Marcus Tyson’a hakaret etti, bunun üzerine polis memuru, PKK’lı gruba, kameraların önünde “siz benim ülkemde bana ne yapacağımı anlatamazsınız” diye çıkıştı.

PKK’lılar durumu Scotland Yard’a bildirdi. İngiltere’de bu terör örgütü öyle bir koruma altında ki, Scotland Yard, PKK’lılara “benim ülkemde bana ne yapacağımı anlatamazsınız” diye çıkışan 29 yıllık memuru hakkında soruşturma başlattı.

Hem de ırkçılık yaptığı gerekçesiyle.
PKK terör örgütünün terör propagandasına izin vermesi yetmiyormuş gibi bir de fırça yerken, “burası benim ülkem” dedi diye çıkıştığı için bir polis memuru, İngiltere İçişleri Bakanlığı tarafından geri hizmete alındı.

AVUSTURYA’DA PKK’LILARA TERÖRİST DEMEK YASAK
2 Eylül’de Avusturya’nın başkenti Viyana’da PKK’lıların bir başka gösterisi vardı, Türk taksici Bilal Adalı, PKK’lı grubu yolda görünce “teröristler” diye bağırdı. Olay yerine gelen Avusturya polisi, “sen nasıl PKK’lılara terörist dersin” diyerek Türk taksiciye 710 Euro para cezası verdi.

MeWat_1475038040_5646

ALMANYA’DA PKK KORUNUYOR, İSLAM DÜŞMANLARINI PROTESTO EDENLER İSE GÖZ ALTINDA
Almanya’nın hemen hemen her şehrinde, her gün ayrı bir PKK gösterisi yapılıyor. Son olarak Berlin’deydi.
AB’nin terör örgütü listesinde olmalarına rağmen PKK’lıların bangır bangır “PKK” diye bağırdıkları gösteriler için Almanlar salon bile tahsis ediyor.

1DMmI_1475038062_0911

Oysa Alman polisi geçtiğimiz Perşembe günü İslam düşmanı bir siyasi parti olan AFD’yi protesto eden bir grup aktiviste ise göz açtırmadı.
PKK’ya kucak açan Alman polisi, Dudenhofen kentinde, İslam düşmanı partiyi ırkçılık yaptığı için protesto eden grubun üyelerini yaka paça göz altına aldı.

Kaynak: Haber7