MUŞ (AA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan 2 polis polis memurunu tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Vali Yavuz, Muş-Varto Karayolu Çatbaşı köyü yol ayrımında, devriye görevi yapan polis ekiplerine yönelik PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan polis memurlarını tedavi gördükleri Muş Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

Yaralı polislerin sağlık durumu hakkında bilgi alan Yavuz, hastaneden ayrılırken yaptığı açıklamada, polislerin hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirterek "Güvenlik birimlerimizin anında karşılık vermesi sonucu 2 terörist ölü, 1 terörist ise yaralı olarak ele geçirilmiştir. Şu ana kadar elde önemli silahlar ve mühimmatlar var. Ekiplerin bölgede çalışması devam ediyor." dedi.

PKK terör örgütü ve FETÖ'nün kardeş ve ikiz terör örgütleri olduğunu ifade eden Yavuz, şunları söyledi:

"Hepsi Türkiye Cumhuriyeti'ne, birlik beraberliğimize kastediyor. Halkımız, nasıl darbenin karşısında dimdik durmuşsa hem FETÖ'nün hem de PKK'nın karşısında aynı dirençle durmalıdır. Bunun ilacı da budur. Zaten Muş halkı bu sınavı her defasında vermiştir. Biz Muş halkına bu konuda minnettarız."