Uğurlu, çok önceden adına açılan sahte hesaplarda yapılan paylaşımların tekrar gğndeme getirilmesi ve yeniden sosyal medya'da kullanıldığı bilgisini paylaşarak, savcılığa dilekçe verdiğini açıkladı.



Hemen oynayabilemk için sitemiz üzeirnden adresine ualaşabilirsiniz.Hollanda Türk Federasyon Genel Sekreteri Sayın Erim Uğurlu'nun Basın Bildirisi:



Konu: adıma açılan sahte hesaplar



Amsterdam, 14 Mart 2018





Basın bildirisi





Kasım 2016 ve Şubat 2017’de adıma açılan sahte twitter ve facebook hesaplarından geride kalan kopyalar maalesef tekrar sosyal medya aracılığıyla paylaşıma sunulmuştur.



Bu sahte hesaplarla şahsım hedef gösterilmek, Türk toplumu arasında gerginlik çıkarmak ve toplumun bazı kesiminlerini provoke etmek istenmektedir. Bu sahte hesaplarda insanlığa sığmayan ahlak dışı sözler kullanılarak kadınlarımıza laf atılmaktadır. Bir de işi etnisiteye indirerek Kürt ve Türk kavgası çıkarılmak istenmektedir.



Geçmişte yapılan sahte hesap paylaşımlarında olduğu gibi, yine savcılığa şikayet dilekçemi vermiş bulunmaktayım. Umarım ki, zaten uzun zamandır bu işi takip eden savcılık bu sefer neticeye ulaşır ve suçluları bulur.



Benim adıma açılan bu sahte hesaplarla hiçbir alakamın olmadığını tekrar belirtmek isterim.



Saygılarımla,

Erim Ugurlu



SONHABER.EU