Hollandalılar ısrarla PKK'yı terör örgütü olarak görmediği yetmiyormuş gibi, şimdi de Türk vatandaşlarını yaşadıkları ülkede şehitlerine, bayraklarına ve ana vatanlarına sahip çıktıkları için küstah bir dille eleştiriyor.

Geenstijl.nl sitesinde yer alan yazıda, '' Erdoğan hayranı Milli Görüşlü gençler '' diye tabir ettiği Türk gençleri ve değerleri tiye alınıyor. '' Allahoe Akbar Krat Bier '' sözleriyle dinimizle dalga geçen Geenstijl, '' PKK için terörist diyorlar ? '' ifadesiylede açıkca teröristlerin yanında olduğunu beyan ediyor.

Yürüyüş yapan Türk vatandaşlarıyla ilgili '' burası Türkiye'nin göbeği ya, Ajax taraftarların kutlama yeri olan Leidseplein'ı da ele geçirdiler '' gibi çirkin sözlere yer veriliyor. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye değil KÜRDİSTAN'DA yaşanan çatışmalarda bir çok asker ve polisin şehit olduğunu belirten Geenstijl, '' Türkiye, PKK yerine İŞİD'i bombalasın tavsiyesinde bulunuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=eW7zRawSyno

Geenstijl, ''Çöllerde yaşanan toprak savaşlarının Hollanda'da gündeme gelmesiyle yabancılarımız çok iyi entegre olmuşlar '' yorumu ile ikinci vatanı Hollanda için bugüne kadar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Türk vatandaşlarımızı toplumdan dışlama gayreti göstermekte.

Önümüzdeki günlerde Rotterdam gibi büyük şehirlerde de Türklerin yürüyüş yapacağını belirten Geenstijl, Hollandalılara '' bu duruma alışın '' ifadesine yer veriyor.

Geenstijl sitesini Dinimiz, ülkemiz, değerlerimiz, vatandaşlarımızla ilgili kullanılan çirkin ve küstah sözlerden dolayı kınıyoruz.

İşte Geenstijl'de yayımlanan yazı :


Lawaaifilmpje. Op het oergezellige Amsterdamse Ajax-feestterrein Leidseplein protesteerden vanavond vlagwapperende BoosTurken tegen de PKK en *kuch* terrorisme, of zoiets. Er werden religieuze en nationalistische leuzen gescandeerd, waaronder het hartverwarmende Allahoe Akbar Krat Bier (zie ook: asieldebat). Want we zijn hier natuurlijk in hartje Turkije. Demo is georganiseerd door de Erdogan-fanboys van Milli Gorüs, die nogal pissed zijn om de 100+ Turkse militairen/pliesies die afgelopen weken omkwamen bij gevechten in Turkije Koerdistan, waarbij die Koerden weer pissed waren dat Turken bommen op Koerden gooiden ipv IS. Mooi man, boeroepen om woestijnregionale kudtconflicten in hartje Amsterdam. Geweldig ingeburgerd ook enzo. Zondag is Rotterdam aan de beurt. Internationale steden, wen er maar aan...