Geçtiğimiz haftalarda bir çok araca el koyan ancak araştırmalar sonucu sahiplerine iade een Marken kasabası polisi, bu defa kamera görüntülerinde Marken içinde tur atan ve içinden iki kişinin inerek aracın ön tarafını kontrol ettikleri kayıtlara geçen gri Mazda marka aracı arıyor.

Aranan aracın plakasının beyaz renkte olduğu ancak okunamadığı ve hangi ülkeye ait olduğunun da belirlenemediği açıklandı. Ayrıca polis olay yerinde bulduğu bazı parçaları araç uzmanlarının bilgisiyle olayı aydınlatmada delil olarak kullanmak istiyor.

Olayla ilgili açılan sayfada yapılan çağrıda, 25 temmuz öncesi ya da sonrası bu aracı herhangi bir yerde görenlerin Marken polisiyle irtibata geçmeleri istendi. Ayrıca araç sahiplerinin ya da kullanıcılarının da polisle irtibata geçmelerinin istendiği çağrı şu adreste: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/augustus/04-dodelijk-ongeval-marken.html

Tamar, Marken kasabasında ikamet eden 14 yaşında bir kızdı ve annesiyle o gece yatağa gitme saatiyle ilgili yaptıkları tartışma sonrası evden çıkmış bir daha da dönmemişti. Tamar'ın annesi geçen hafta katıldığı bir televizyon programında kızının öldüğü kazaya karışanlara teslim olmaları çağrısı yapmıştı.

Tamar'ın cansız bedeni 25 temmuz gecesi saat 04:00 sularında polisler tarafından bulunmuştu.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
 

Habernet