Hollanda’nın Hoofddorp kasabası yakınlarında bu sabah 15 araçlık düğün konvoyu polis ekipleri tarafından durduruldu. Polisin yaptığı açıklamada, düğün konvoyunun A4 otoyolunda seyir halindeyken meşaleler yaktığı ifade edildi.





Düğün konvoyunun önü polis ekipleri tarafından Hoofddorp kasabası yakınlarında kesildi. En az 15 araçtan oluşan konvoydaki sürücülere, farklı suçlardan ceza kesildi ve araçlarına el konuldu.





Bir kişiye araç bagajında bulunan meşaleler için ceza kesildiği, Almanya’dan kiralanan araçlar başka kişiler tarafından kullanıldığı içinde ceza kesildiği ve 3 araca el konulduğu bildirildi.





Geçtiğimiz günlerde Rotterdam'da tehlikeli sürüş, sol şeridi gereksiz ihlal ve korna çalarak gürültü yaptıkları şikayetiyle durdurulan bir düğün konvoyunu durduran polis memuru, konvoydaki bazı kişiler tarafından dövülmüştü.





Damat da dahil 3 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili olarak, polise arkadan saldırdıkları belirtilen 2 zanlının kimliklerinin belirlendiği ancak hala yakalanamadığı açıklamıştı.





Yaşanan bu olayların ardından Rotterdam belediyesi düğün konvoylarının önceden belediyeden izin almak zorunluluğunu getireceklerini duyurmuştu.





WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın





©SONHABER.EU
Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!





Foto: Telegraaf