Onur Kandemir annesini, iki çocuğunu ve eşini öldürüp bir gece cesetlerle birlikte kaldıktan sonra kayıplara karıştığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre eşini ve çocuklarını öldürüp daha sonra annesini arayarak “çocuklar çok hasta” bahanesi ile eve çağırdığı ve eve gelen annesini de öldürdüğü belirtildi.

Anne H.Kandemir’e ulaşamayan dostlarının şüphelenerek ihbarda bulunmaları ile eve giden polisler 4 cansız bedenle karşılaştılar.

33 Yaşındaki anne, eş ve iki evlat katil zanlısınım cinayetten bir gün sonra ( cumartesi ) kayıplara karıştığı sanılıyor. Katil zanlısının bir an önce bulunması için başlatılan araştırma sürerken polis yetkilileri en ufak bir bilgisi olanlardan yardımcı olmalarını istedi.

Psikolojik sorunları olan Katil zanlısı babanın sağlık durumundan endişe eden Polis merkezi, politie.nl sitesinden kişinin fotoğrafını paylaşarak gören veya bilgi sahibi olanların irtibata gecmesini istedi.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız
Haber: Yavuz Nufel