RIVM, Gorinchem kentindeki Beatrix hastanesine yeni hasta kabulu ve ziyaretçilere kapatıldığını içerde bululan hastalarında dışarı çıkışının yasakladığını açıkladı.

Şuanda Rotterdam Erasmus MC'de korona virüsü tespit edilen ve karantina altına alınan orta yaşlı bir kadının, 21-28 Şubat tarihleri ​​arasında Gorinchem kentindeki Beatrix hastanenin yoğun bakım ünitesinde ağır hava yolu şikayetleri ile tedavi gördüğü bildirildi.

Hollanda’da üç yeni vaka daha tespit edildi

Hollanda'da üç yeni korona vakası daha tespit edildi. Bu nedenle Hollanda’da korona vakası sayısı ona yükseldi. Yeni vakalar Gorinchem, Coevorden ve Tilburg'da kaydedildi.

RIVM, korona virüsünün yaygın olduğu ülkelerin birini ziyaret etmiş ve şikayetleri olan kişilerin evde kalmalarını tavsiye etti. 

Bu ülkeler şöyle; Çin, Güney Kore, İran, Singapur ve Kuzey İtalya. 

Kuzey İtalya'daki iller; Aosta-vallei, Piëmont, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië, Veneto, Emilia-Romagna en Ligurië.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız
©SONHABER.EU