Hollanda Diyanet Vakfı (HDV) tarafından tercüme edilen eser, 873 sayfadan oluşuyor ve ayrıntılı şekilde; akaid, fıkıh, helaller ve haramlar, İslam ahlakı ve siyer gibi konuları içeriyor.

İslam ilmihali tercümesi, bilimsel standartlara riayet edilerek, Hollanda’da yüksek lisans eğitimi almış dini tercümeler uzmanı tarafından tercüme edildi ve uzman akademisyenler tarafından kontrol edildi. 

Hollanda Diyanet Vakfı tarafından yapılan açıklamada, önümüzdeki aylarda resmi tanıtım programı düzenleneceği ve programın detayları kesinleştikten sonra internet ortamından duyurusunun yapılacağı bildirildi.

İlmihale duyulan ihtiyaç sebebiyle, resmi tanıtım beklenmeden satışına başlandı. Kitabın satış fiyatının € 9,99 olduğu ve sipariş için HDV kitap satış birimiyle irtibat kurulması gerektiği ilan edildi.

Kitap www.isnshop.nl’den online olarak temin edilebiliyor. Camilere ise indirim uygulanacağı açıklandı.

“Handboek van de Islam” ilmihali kitabının basılmasında, yayına hazırlanmasında maddi ve manevi her türlü desteği veren HDV ve paydaşlarına Hollandalı Müslümanlar adına teşekkür ederiz.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
©SONHABER.EU