Hastane personeline, koronavirüs sürecinde verdikleri emek ve özverili çalışmalardan ötürü şükranlarını sunan heyet, üzerinde ayet yazılı bir pano ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Hastane iletişim bölümü elemanları tarafından sıcak bir ortamda karşılanan ziyaret heyeti, sağlık personelinin canlarını hiçe sayarak verdikleri bu fedakâr davranışlarını takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

KİB Başkanı Kenan Aslan “Kim bir hayatı kurtarsa, bütün insanlığı kurtarmış gibi olur” ayetinin yazılı olduğu tabloyu takdim ederken, İslam inancının temelini insan hayatına verilen değerin oluşturduğuna dikkat çekti.

KT Başkanı Nejla Erdoğan da, bu süreçte kurum olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Hastane personeli bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, alınan tedbirlere toplum olarak bir süre daha uymanın önemine vurgu yaptılar.

Ziyaret ekibi, hastane sonrası aynı amaçla hizmet yürüten güvenlik görevlilerini ziyaret ederek, polis teşkilatına da şükranlarını sundular.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız
Kaynak: Dogus.nl