Hollanda meclisi, CJIB tarafından kesilen cezaları ödemekte zorlanan vatandaşların rahat bir nefes alabilmeleri için bir süre borçları erteleneceğini duyurdu. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Dekker; “Trafik kurallarına aykırı davranan ve bunun için ceza alan vatandaşlar, elbette cezalarını ödemelidir. Ancak, ödemek istediği halde borcunu ödeyemeyen vatandaşlara kolaylıklık sağlanmalıdır.” dedi. 

Yapılan açıklamaya göre; CJIB tarafından kesilen cezaların 4 ay süreyle tahsil edilmeyeceği ve bu süre içinde ceza miktarı da artırılmayacağı bildirildi. 

Cezasını ödeyemeyecek durumda olan vatandaşların bu süre içinde belediyeye giderek, oradan yardım istemeleri gerekiyor. Belediyelerde bulunan yardım bölümleri (schuldhulpverlening), borçlarınızla ilgili olarak sizin adınıza CJIB ile iletişime geçerek yardımcı olacakları da bildirildi.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
©SONHABER.EU