Geçtiğimiz Çarşamba akşamı saat 21.00 civarı Haarlem de bulunan Jopenkerk'te silahlı saldırı sonucu 29 yasındaki Burak Arslan hayatını kaybetti.

Wijk aan Zee'de esnaflık yapan ve herkes tarafından sevilen, 29 yaşındaki Burak Arslan olay yerine gelen ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlatan polis aynı gece 21 yasında bir şahsi şüpheli olarak gözaltına aldı. Polis olayla ilgili bilgisi olanların en yakın polis merkezine giderek bilgi vermelerini istedi.

Burak Arslan'ın öldürülmesiyle birlikte son 2,5 yılda Hollanda'da öldürülen Türk işadamı sayısı da 10'a yükseldi!

Daha önce 9 işamadı öldürüldü

Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlatırken, genç işadamı Burak Arslan, Hollanda'da son 2,5 yılda öldürülen 10. Türk işadamı oldu. 

Hollanda'da daha önce Mustafa Ateş (50), Zeki Yumuşak (41), Kemal Zengin (44), Ergin Başakçı (41), Ömer Köksal (22), Ali Aydın (44) , Ali Ekrem Kaynak (55), Hakan Zatsan (43) ve Şaban Berk (57) silahlı saldırı sonucu öldürülmüşlerdi.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
©SONHABER.EU