Naaldwijk'taki ISW Hoogeland adlı ortaöğretim kurumunda görevli kadın öğretmen, koronavirüs salgını nedeniyle okulların kapatılması üzerine, diğer meslektaşları gibi öğrencilerine uzaktan eğitim vermeye başladı.

Perşembe günü, video konferans sistemi aracılığıyla ders anlatan kadın öğretmen, 30 öğrencisinin gözü önünde eşinin saldırısına uğradı.

Öğrenci ve velilerin müdahalesi sonucu polis devreye girerek, saldırgan eşi gözaltına aldı. Sosyal hizmet uzmanı ve polisler, şiddet gören kadın öğretmen ile çocuklarına mağdur desteği sağladı.

Okul sözcüsü, aile şiddet kurbanı olan öğretmenin durumunun iyiye gittiğini bildirdi. Bazı öğrenciler tarafından kaydedilen şiddet anına ilişkin görüntüler, kısa sürede WhatsApp gruplarında yayıldı.

Okul yönetimi, olayın öğretmeni fazlasıyla etkilediğini belirterek, öğrence ve velilerden, bu görüntüleri silmelerini istedi.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız