Geçtiğimiz yıl patlak veren Covid19 salgınına rağmen 85 ülkede, 159 gözlemci, 206.012 kurban hissesi ve 207.624 kesilen kurban ile nice mazlum ve mağdurlara yardım eli uzatan HASENE Vakfı, bu yıl KURBAN Bayramı için yürüttükleri çalışmayı SON Haber'e açıkladı.

Haber merkezimize yazılı olarak bir açıklama gönderen HASENE, TİKKİE adlı kurban bağışı uygulamasını anlattı ve vatandaşlarımızı bağış yapmaya çağırdı.

HASENE tarafından gönderilen "KURBAN PAYLAŞMAKTIR" başlıklı açıklama aynen şu şekilde:

KURBAN PAYLAŞMAKTIR

Uzaktada olsa, bir kardeşin olduğunu hatırlamak ve umudunu yitirenlere UMUT olmaktır.

Bu vesile ile HASENE, mağdur ve mazlum kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını hatırlatmak için her sene olduğu gibi bu sene yine yerinde ve ehil gözlemcilerin gözetiminde yaralara derman olmaya devam ediyor.

Bu kutlu yolda, HASENE farkı ile "Kurban ile mazlum ve mağdurlar sevinsin" sloganı eşliğinde uzaktaki kardeşlerimizin yüzlerinin her zaman olduğu gibi bu kurbandada gülmeleri hedefleniyor.

Bu kutlu hedefte isteyen herkes ama herkes UMUT için ALLAH için bağışlayacağı kurban ile hisse sahibi olabiliyor.

Hasene geçen sene koronaya rağmen 85 ülke, 159 gözlemci, 206.012 kurban hissesi ve 207.624 kesilen kurban ile nice mazlum ve mağdurların yüzlerinin gülmesine vesile olmuştur.

Böyle bir güzellikte sizinde bir payınız olmasını isterseniz, çok kolay olan TİKKİE yöntemiyle aşağıdaki linke tıklayarak; vacib kurbanlarınızı HASENE aracılığı ile kardeşlerimize ulaştırabilirsiniz:

https://tikkie.me/pay/Hasene/9n1Nm6YMG1ADG3d5FvcC2f

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU