Denk Partisi Utrecht bölgesinin tüm Adaylarının tam listesini ve seçim programının bir kaç başlıklarını basın bildirisi yayınlayarak açıkladı.

Hanane Bittich: 'Utrecht bölgesinde yaşayanlara hitap eden güzel ve çok çeşitli bir liste oluşturduk. Yetenekli, deneyimli ve her şeyden önce hevesli adayların ideal bir karışımı oldu. Önümüzdeki dönemde, bu grupla ve gönüllülerimizle birlikte, DENK'ın sesini duyurmak için sokaklara çıkacağız.' dedi.

Gökhan Çoban: “Özellikle Utrecht bölgesinde yaşayanlara hitap edecek seçim programımızı hazırladık. Adil ve hukukun etkili olduğu bir toplum için sesimizi daha fazla duyurmaya çalışacağız. Örneğin, Eyalet bölgelerininde otomobiller için alınan ek vergi ücretlerini düşürmek istiyoruz. Bunun yanı sıra Toplu taşımada yaşlı ve az gelirli kişilere tamaman ücretsiz olmasını istiyoruz. Ayrıca resmi ve dini bayramlarda örneğin Noel bayramı, Ramazan bayramı ve Koningsdag gibi günlerde Utrecht bölgesinde oturan herkes için ücretsiz olmasını istiyoruz.' dedi.

Denk partisi Utrecht bölgesinin Seçim programının tamamını çok yakında açıklayacaklarını söyledi.

DENK Utrecht'in aday listesi
1. Hanane Bittich - Utrecht
2. Gökhan Çoban - Veenendaal
3. Fatma Demir - Amersfoort
4. İsmail El Abassi - Utrecht
5. Mandy Heikamp - Veenendaal
6. Şeyma Hato - Amersfoort
7. Ömer Şanlı - Utrecht
8. Ilias Bouabid - Utrecht
9. Melda Can - Utrecht
10. Benjamin Sahli - Utrecht
11. Hicham el Abadi - Amersfoort
12. Kabo Drent - Amersfoort
13. Yasin Makineli - Veenendaal
14. Tahsin Bulbul - Amersfoort
15. Mahmut Sungur - Utrecht

WhatsApp'ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

© SONHABER.EU
Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
Foto: AD.nl © Angeliek de Jonge