UİD Eindhoven başkanı Zafer Gültekin, "Almanya ve Hollanda’dan vatan sevdalıları dostlarımızın yardımları ile İstanbul Eyüp’te ve Şırnak’ta 500 yetim ve şehit çocuğuna Ramazan Bayramı dolayısıyla kıyafet yardımı yaptık” dedi.  
Gültekin, ‘’Ülkemizin ve dünyamızın geçmiş olduğu bu zor dönemde bir dirhem dahi olsa yardıma ihtiyaç kardeşlerimizin yanında olabildiysek ne mutlu bize’’ ifadesini kullandı.

Gelen yardımları dağıtan iş adamı Veysi Baran da, UID tarafından yetim ve şehit çocuğu için gönderilen yardımları dağıttıklarını söyledi.

Yapılan yardımlarla Ramazan bayramı öncesi çocukların yüzlerindeki tebessüme ortak olduklarını dile getiren Baran, "Bu bayram belki diğer bayramlar gibi olmayacak. Çocuklarımız salgın nedeniyle evlerinde kalacaklar. Almanya ve Hollanda’dan  hayırsever dostlarımızın şehit ve yetim çocuklarımız için gönderilen bayram kıyafetlerini teslim ettik.” diye konuştu.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız
©SONHABER.EU