Almanya'nın Unna kentinde yasayan Fatih Karabulut, Köln'de bir arkadasını ziyarete gitti. Asker kamuflajı ile otomobilinde arkadasını beklemeye baslayan Karabulut, çevredekiler tarafından polise sikâyet edildi. Otomobilinin farlarını beklerken kapatmadıgını bu yüzden polise sikâyet edildigini anlatan Karabulut, "Gelen polis arama yapmaya basladı. Ardından da polis siddetine maruz kaldım" dedi.

FARLARDAN RAHATSIZ OLMUŞLAR
Karabulut, "Üzerinde Türk bayragı olan kamuflaj kıyafeti giymeyi seviyorum. Türk askeri ile de gurur duyuyorum. Aksam saatlerinde arabamda oturup arkadasımı bekliyordum. Farları açık unutmusum. Karsıda oturan aileler rahatsız olup polis çagırmıs. Gelen ekip arama yapacagını söyledi. Bagajı aradılar. Sonra beni otomobile yaslayıp aramaya basladılar. Polis arama yaparken eli edep bölgeme dogru gitti. 'Ne oluyor' dememe kalmadan 6-7 polis memuru üzerime çullandı" diye konustu.

ORANTISIZ GÜÇ KULLANDILAR
Yüzüne biber gazı sıkıldıgını ve yere yatırıldıgını anlatan Karabulut, "El ve ayaklarıma plastik kelepçe taktılar. Bunu yaparken kafama, yüzüme, belime tekme tokat vurdular. Kafama ayakları ile bastılar. Kendime karakolda gelebildim. Kendime gelmem için üzerime su döktüler. Iç çamasırımla sabaha kadar nezarette tuttular. Bir bardak su bile verilmedi. Sabah, polise mukavemetten tuttuklarını söyleyip bıraktılar. Ancak ben polise karsı gelmedim" dedi. Daha sonra hastaneye gittigini ifade eden Karabulut, "Bugüne kadar hiçbir suça karısmadım. Gördügüm muameleden utanç duyuyorum. Sonuna kadar hukuk mücadelesi sürdürecegim" diye konustu.



Sabah.de