Son Medya adına Maide T. İle görüşen muhabirimiz aracılığıyla mesajlarını bir kez daha kamuoyuna ileten anneye Türkiye’den eski İstanbul milletvekili Metin Külünk bey de destek çağrısı yaptı. 

Metin Külünk’ün sosyal medya aracığıyla yaptığı, özellikle Almanya’da salonlarda büyük laflar eden STK yöneticilerine sitem dolu çağrısı:

‘’Almanya’da evladı PKK tarafından kaçırılan MAİDE ANNE hasretle bekliyor ve de hiç usanmadan her hafta yüksek sesle haykırıyor

Ne garip yanında sadece bir grup inanmış yiğit

Nerde salonlarda protokolde oturma yarışına girip,büyük laflar eden Almanya’da ki STK yöneticileri’’ 

Anne Maide T ise şu ifadelerle muhabirimize içini döktü ve çağrılarını yineledi.

Ağlayarak, sitem dolu sözler ile konuşmaya başlayan yaralı anne Maide T. “Allah kimseye evlat acısı vermesin. Çok üzgün ve zor durumdayım” dedi ve sözlerine şöyle devam etti. 

“STK’lar sözde var ama özde yoklar. Hiçbir STK benim çığlıklarımı duymuyor. İnanılacak gibi değil, neden kimse sesimi duymuyor. Bir anlam veremiyorum. Toplumumuz ne hale geldi inanamıyorum. Nasıl böyle duyarsız hale geldik. Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan bir annenin feryadına kulak versinler.

En az yüzlerce insanı beklerdim bugün. Fakat 2-3 kişi ancak geldi. Çok üzgünüm. PKK’nın Avrupa’daki ayağını kırmak için ben sizin için büyük bir şansım. Ben tek başıma çok bir şey yapamıyorum. Alman yetkilileri ve basını da 3 maymunu oynuyor. Devlet de bir şey yapamıyor. Çok çaresizim. PKK’nın hedef alacağı kişi ben olurum siz korkmayın. Ne olur bana yardım edin diye yalvardım. Bir sürü annenin çocuğu ve yüreği yanıyor fakat kimse ses çıkaramıyor. 

Kimse bu yaptığım eyleme katılmıyor. İnsanlar benim sesimi duymuyor. Diğer bu acıyı yaşayan anneler nerede? 

Bugün benim başıma gelenler, umarım diğer annelerin başına gelmez. Çocuğumu alana kadar bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğim. Eğer insanlar bu olaya duyarsız kalırsa yarın kendi çocuklarının başına böyle bir şey gelebilir. Bu acıyı yaşamak istemiyorlarsa şimdiden PKK yılanının başını birlikte ezelim. Yavrularımızı bu gözü dönmüş sapık canilerin elinden kurtaralım.  

Almanlar PKK’yı ezilen garibanlar olarak görüyorlar. Kendilerini Almanlara acındırıyorlar.

O yüzden Almanlar bizlere inanmıyorlar.

Ben hayatta çok acı ve üzüntüler çektim fakat evlat acısı gibi ağır bir acı yok.”

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız
©SONHABER.EU