Hollanda'nın Sittard şehrinin takımı olarak bilinen ve Eredivise Ligi’nde mücadele eden Fortuna Sittard kulübünü satın aldığını açıklayan Acun Ilıcalı, kulübün Instagram hesabını takip etmelerini istemişti.

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından kulübün Instagram hesabı iki gün içerisinde yüzde 400'ün üzerinde yeni takipçi sayısına ulaşarak adeta rekor kırdı. 

Acun Ilıcalı farkı!

26 ocak 2017 tarihinde açılan kulübün Instagram hesabı, geçen 3,5 yıllık zaman zarfında 20 bin 900 takipçi sayısına ulaşmıştı. Son iki gün içerisinde ise takipçi sayısını yaklaşık 87 bin arttıran kulubün hesabı, iki gün sonunda Acun Ilıcalı farkı ile 107 bine yükselerek adeta rekor kırdı. 

1 temmuz 1968 tarihinde kurulan Fortuna Sittard kulübünü 2016 yılında Ankaralı işadamı Özgür Işıtan Gün satın almıştı. 2017-18 sezonunda Hollanda Eredevisie'ye çıkma başarısı gösteren kulüp, bu yıl koronavirüs nedeniyle iptal edilen ligi 16. sırada tamamladı. Maçlarını 12.500 kişilik stadlarında oynayan kulübün teknik direktörlüğünü ise eskiden PSV ve Feyenoord’a top koşturan futbolcu Kevin Hofland yapıyor.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız
©SONHABER.EU