Örneğin euro'yu baz aldığımızda neredeyse Türkiye'de yapacağınız yatırım hepimizin dikkatini çekecek kadar cüzi fiyatlara tekamül ediyor.

Lâkin Avrupa'da ki vatandaşlarımıza yatırım dediğimizde haklı olarak önceki yıllarda onların iyi niyetlerini suistimal eden şahıs ve firmalar akıllara geliyor. Malesef birçok kişi bu konuda kandırıldı hatta dolandırıldı.



Dışarıdan gelip bu güzel yürekli insanlara, size ev yapacağız paranızı işleteceğiz diye sayısız vaadlerde bulunuldu. Onlarca insan zor şartlarda kazandıkları paralarını aslında hiçbir vasfı olmayan,Avrupa ile de bir bağı bulunmayan şahsiyetlere kaptırdılar. Bu şekilde hem güvensizlik hemde işini doğru yapan insanlara karşı da bir algı oluşturuldu.



Malesef bu algı hala devam etmekte..

Peki biz bu algıyı nasıl iyleştirebiliriz?. Tabii ki insanımızı doğru güvenilir adreslerle buluşturarak.

Buna nereden ve nasıl başlayabilirizi düşündüğümüzde ise en doğru seçimi yapmanız için,sizlerin isteği doğrultusunda bilgilendirip nasıl yardımcı olabilirizi değerlendirdik.

Türkiye'ye yatırım dediğimizde arka arkaya gelen soruların başında;

Neden bu yatırımı yapalım?

Ne kadar güvenli?

Nasıl emin olacağız?

Karşılaşacağımız bir problem karşısında Avrupa'da bir muhattabımız olacak mı?

Tapu ile ilgili sıkıntı yaşar mıyız?

Teslim alma süresi çok uzar mı? gibi onlarca soru ile karşılaşmanız mümkün.

Yapmış olduğumuz analizler sonucunda tüm sorunların başında ki en önemli sorunun güven sorunu olduğunu tesbit ettik.



İşimizin bir parçası olan yatırımcıları doğru yönlendirme konusunda ki tecrubelerimizle sizler için en iyi yatırım fırsatlarını değerlendirdik.

Öncesinde projeyi gidip görüp tüm incelemeleri yapıp doğru bir yatırım olacağı inancına vardıktan sonra sizlere tanıtmayı öngörüyoruz.



Bu işe ise hepimizin gönlünde güzel bir yeri olan bir dünya şehri özelliklerine sahip Istanbul'da başlamak istedik.



Emlak sektöründe baktığımızda yeni yerleşim ve yaşam alanlarıyla Istanbul'un Turkiye'nin önde gelen şehirleri arasında olduğu gözardı edilemez.

Özellikle şehrin merkezi yerlerinden alacağınız daireleri bügün çok cüzi fiyatlara alıp sonrasında isteğiniz anda satma şansına sahipsiniz.

Öncesinde yaşanan olumsuzluk ve güvensizlikleri onarmak adına sizler için en iyi şartlarda anlaşmalar gerçekleştirdik.



Şehrin en yaşanabilir yerinde,modern mimarisi,ulaşım kolaylığı olan heryere yakın mesafede ki merkezi yerlerde ki projeleri en kolay ve güvenilir şekilde zorluk çekmeden nasıl alabileceğinizin üzerinde durduk.



Her kesime hitap eden ekonomik fiyatlarla herkesin bu güzel şehirde bir evi olmasını hayal ettik.



Bu hayali gerçekleştirmek için tüm imkanlarımızı zorladık.

Sloganımızı "Krizi Fırsata Çevirelim" olarak belirledik.



Avrupa'da ki vatandaşlarımız bu fırsatı mutlaka değerlendirecektir.

Herkesin cebine uygun hiç zorlanmadan ödeyebileceği bir ödeme planı hazırladık.

Kredi çekmeden sıfır faizle 50 aya bölünmüş uygun taksitlerle ödemelerinizi gerçekleştirebileceksiniz.



Bunun yanı sıra 1 yıllık kira garantiniz olacak. İster kendiniz oturun ister kiralayın her şekilde değerlendirebileceğiniz bir projeyi sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum.



Bu anlamda yapmış olduğumuz araştırma sonucu bu güne kadar bir çok projeye imza atmakla kalmamış tüm yatırımcılarını memnun bırakan KOSYAP&TORA İNŞAAT ile bir işbirliği yaptık.



Istanbul 4.Levent'e yakın mesafede olup müthiş manzarası ile AdatepeTERAS ve Kağıthane'nin en güzel yerinde konumlanan ADATEPE HASBAHÇE projelerine dikkatinizi çekmek istiyorum.



Sizler için gidip yakından tüm detayları inceledik. Bu detayları sosyal medya üzerinden de paylaşıp sizleri proje ile ilgili konularda aydınlatıp varsa soru işaretleriniz hepsini cevaplama özen göstereceğiz.



Kalite den ödün vermeden tamamen yatırımcı memnuniyetine odaklanmış ve onlarca projeye imzasını atmış KOSYAP&TORA İNŞAAT'a teşekkür ediyor, inandığımız bir projenin içince bulunmaktan duyduğumuz memnuniyeti de belirtmek istiyoruz.

Hedefimiz yatırımcılarımızı doğru güvenilir adreslerle buluşturmak.



Bilgi için:

Saadet Koral

[email protected]



WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın



© SONHABER.EU

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!