Fotoğraf: Niek © Facebook

İNG bankası banka kartı başvurusunda bulunan vatandaşların kartlarını Wilnis'ten 18 yaşındaki Niek van der Maat'a gönderdiği ortaya çıktı. Kendisine gelen banka kartlarını Facebook sayfasında paylaşan Niek, bankanın böyle bir hata yapabildiğine inanamadığını belirtti. Paylaşımın ardından İNG bankasının '' utanç verici bir hata kabul ediyoruz '' cevabı yazdığı aktarıldı.

Banka kartı sahiplerinin de Facebook paylaşımından kartların kendilerine ait olduğunu gördüklerini ancak bankanın konuyla ilgili kendileriyle irtibata geçmediğini ve bilgi vermediklerini ifade etti.

Niek, '' banka hem hata yapıyor hem de yanlış gönderdiği banka kartlarını bana geri göndertiyor. Hatayı düzeltmek için kuriye gönderip kartları aldırabilir. Ama yok onu da biz yapacağız. Bir de sorunu çözmek için beni uğraştırıyorlar. Kartın biri Zwijndrecht'ten birine ait diğeri ise hiç bilmediğim bir köyden '' sözlerine yer verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İNG, daha önce hiç böyle bir durum ile karşılaşmadıklarını, ilk kez yaşadıklarını ve gönderme işlemlerinin otomatik olarak yürütüldüğünden dolayı hatanın nasıl oluştuğunu araştırdıklarını bildirdi.

niek

SONHABER.EU