Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Salih Müslüm'ün serbest bırakılmasına ilişkin, "Bu karar, teröre çok net bir destek kararıdır." dedi. Bahis sitelerinin babası giriş.



Bozdağ, "Bu tür kararlar bizim için sürpriz değil. Çünkü AB üyesi ülkelerin bu konuda Türkiye'ye bakışları ve Türkiye aleyhine terör faaliyeti sürdürenlere yaklaşımları ortadadır." ifadesini kullandı.



Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Çekya'nın 'Müslüm' kararı skandal bir karardır



Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Salih Müslüm'ün serbest bırakılmasına dair, "Çekya'nın bu kararı, hukuku ayaklar altına alan skandal bir karardır." dedi.



Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Salih Müslüm'ün serbest bırakılması ile ilgili, "Çekya'nın bu kararı, hukuku ayaklar altına alan skandal bir karardır. Türkiye'nin gönderdiği dosyalar hiçbir şekilde nazara alınmadan verilmiş bir karar olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.



Adalet Bakanı Gül: Müslüm'ün serbest bırakılmasının takipçisi olacağız

Adalet Bakanı Gül, PYD/PKK’nın eski eş bakanı Salih Müslüm'ün serbest bırakılmasına ilişkin, "Sözleşmelere, hukuka aykırı bir karar çıkmıştır Çekya yargısından. Konunun takipçisi olacağız. Muhataplarımızdan hatayı telafi etmesini bekliyoruz." dedi.



AA