Amerikada bir silah dükkanı Müslüman teröristlere karşı kullanılacak yeni bir silah üretti. Kendisi eski ABD Donanması özel gerilla timinden olan Ben 'Mookie' Thomas, bu silahın Müslüman teröristler tarafından kullanılamayacağını iddia ediyor. Gerekçesi ise silahın üzerinde bulunan haç işareti.

Florida eyaletindeki Apopka yerleşkesinde bulunan Spike's Tactical mağazası sözcüsü “Crusader” (mücâdeleci) olarak adlandrıdıkları bu silahın Müslüman teröristler tarafından kullanılamayacağını çünkü üzerinde haç işareti ve İncil’den bölümler kazılı olduğunu belirtiyor.

Bu hafta Çarşamba günü satışa çıkan silahın fiyatının 1395 dolar olduğu belirtiliyor.

Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi yönetim kurulundan Hasan Shibly silahla ilgili yaptığı açıklamada “Hıristiyan teröristler için de özel silah yapıldı mı?” derken bu yıl Amerika Birleşik devletlerinde görülen 205 silahlı saldırı vakasında sadece birini Müslüman bir saldırgan tarafından işlendiğine gönderme yaptı.

'Mookie' Thomas piyasaya sürdükleri bu silahı Müslümanları kızdırmak için çıkarttıklarını açıklarken, “Crusader Hıristiyan normlarının, değerlerinin ve Amerikalıların kendilerini savunmalarını anayasal hakkı olduğunun sembolüdür.” şeklinde ifade kullandı.