Paris'te yaşanan terör saldırısının ardından Amerika'nın Teksas eyaletinde halk bir camiye saldırdı.

Camiye saldıran teksaslıların Kuranları yırttığı ve cami duvarına dışkı sürdüğü belirtildi. Yaşanan bu olayın Teksaslı yedi yaşındaki bir çocuğun içine sinmediği ve büyüklerine örnek olacak bir davranış sergilediği bildirildi. Alınan bilgilere göre Teksaslı çocuk saldırıya uğrayan camiye kumbarasında bulunan parayı bağış yaptı.

Konuyla ilgili KXAN yerel yayın kuruluşuna konuşan çocuğun annesi, olayın nasıl geliştiğini anlattı. 7 Yaşındaki Jack cami saldırısını haberlerde duyduktan sonra annesine neler olduğunu sordu. Jack'ın annesi, '' oğluma camiye neler yaptıklarını anlattım ve duvara dışkı sürmenin ne kadar kötü bir şey olduğunu söyledim '' dedi. Anne, '' bu yaşananlar çok ürkütücü, herkesin inancı kendine önemli, kimin neye inandığının bir önemi yok, birbirimize karşı saygı duymalıyız '' ifadesini kullandı.

Annesinin anlattıklarından sonra camiye yardım etmeye karar veren Jack, kumbarasında bulunan 20 doları camiye bağışladı. Cami yönetiminden Faisal Naeem, '' yapılan bağış sadece 20 dolar, ancak anlamı pahabiçilemez '' yorumunda bulundu.



SONHABER.EU